Fanfare Buffet
Dit fantastische buffet wordt gemaakt met seizoensgebonden producten
Dit buffet reserveren wij vanaf 30 personen. Bij minder dan 30 personen rekenen wij een meerprijs van € 3,50 p.p.
De prijs van dit Fanfare Buffet is € 34,50 p.p.
Voorafgaand aan het buffet zetten wij op de tafels plankjes boerenoerbrood met verschillende smeerseltjes.
Voorgerechten
- Dik gesneden carpaccio op Aziatische wijze met Wasabi mayonaise
- Gerookte Ardennerham met frisse meloen
- Huisgemaakte vleessalade met lente-uitje, paprika en augurk
- Bospaddenstoelen paté met een chutney van rode ui
- Zeeuwse Creuses (oester) met een dressing van balsamico en fijn gesneden uitjes
- Frisse couscous salade met gerookte Schotse zalm
Hoofdgerechten
- In zijn geheel gebraden Ribeye met rode wijnsaus op het buffet gesneden
- Fries kruidvarken met een oesterzwammenroomsaus
- Coq au vin, een mooi klassiek gerecht van kip gegaard in rode wijn en groenten
- Tagliatelle met pittige gamba’s in roomsaus
Bijgerechten
- Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook
- Boeren frieten en rijst Geroerbakte groenten
- Salade van verschillende sla soorten met kruidendressing
- Komkommer tomaten salade